Gietvloeren

Met een gietvloer voegt u écht waarde toe aan uw huis of kantoor. Deze naadloze vloeren zijn tijdloos, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. V.E.R. Coatings heeft ruime ervaring in het aanbrengen van gietvloeren. Wij willen dan ook graag samen met u de mogelijkheden bespreken.

V.E.R. Coatings B.V. is applicateur van Sika comfortfloor vloeren, deze naam zegt in principe al genoeg. De vloeren zijn zeer comfortabel aan uw voeten, of u nu met of zonder schoenen loopt. De vloer zorgt voor een comfortabel en warm gevoel. Ook wanneer u vloerverwarming heeft, zijn deze vloeren uitermate geschikt. Dit biedt nóg meer comfort. Dit type vloer is een zogeheten Polyurethaan ( PU ) vloer.

Gietvloeren zijn momenteel enorm populair en dat komt niet zomaar. Naast het feit dat het uw vloer een strakke, naadloze afwerking geeft. Zijn de vloeren ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Let op, de vloeren zijn niet onderhoudsvrij en onverwoestbaar. Net als iedere vloer hebben ook deze vloeren onderhoud nodig. Om u hier een handje bij te helpen hebben wij een reiniging advies welke u op de link hier onder kunt downloaden
Reiniging advies Sika Comfortfloor systemen

Sika heeft een unieke ontwikkeling, de Sikafloor 3000 Marble FX. De naam zegt het al een beetje, marmerlook vloeren. Deze unieke PU coating heeft oneindig veel mogelijkheden. Kijk eens naar de kleurenkaart. Met deze coating kunt u zelf bepalen welke tekening u erin wenst en u heeft gegarandeerd een unieke vloer, denk bijvoorbeeld aan betonlook, marmerlook of zogeheten Flames. Kleurenkaart Sika Comfortfloor Marble FX. Vind u de tekening toch wat te ‘ heftig’ ? Dankzij een unieke toevoeging zijn wij nu ook in de staat om de tekeningen te verzwakken waardoor de vloer een rustig uiterlijk krijgt. De Sikafloor Marble FX is een vloer uit de Comfortfloor serie van Sika, wat inhoudt dat de vloer zacht en warm aanvoelt aan uw voeten. Naast het feit dat het een echte Eye catcher is, bied hij dus ook een hoop comfort!

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een egale kleur voor uw vloer. Hierbij kunt u zelf de door u gewenste kleur bepalen. Alle RAL kleuren zijn mogelijk! Ook deze gietvloeren vallen onder de Sika Comfortfloor serie en garanderen dus een comfortabele vloer.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om Flocks in uw gietvloer te laten strooien. Dit geeft een speels effect aan de vloer.

Heeft u een zeer sterke gietvloer nodig, bijvoorbeeld in uw bedrijfshal of garage? Dan adviseren wij een gietvloer waarin wij gebruik maken van een volle epoxy. Welk type, zullen wij samen met u bepalen. Dit is afhankelijk van de wensen en het type belasting ( Mechanisch / Chemisch )

Onderstaand vind u een aantal voorbeelden van door ons aangebrachte gietvloeren