Created with Sketch.

V.E.R. Coatings B.V. is officieel applicateur van Sika Coatings

Waarom kiezen voor een coating? Naast het feit dat dit er erg mooi uitziet, is het ook nog eens zeer gemakkelijk te onderhouden en beschermt het de bodem tegen vervuiling.

Met een vloer coating zorgt u er voor dat uw vloer vloeistofdicht is en een stuk gemakkelijker in het onderhoud. Er zijn diverse soorten coating te verkrijgen.

Één daarvan is een epoxy coating. De epoxy coating is zeer slijtvast, en kan zowel chemische als mechanische belasting goed weerstaan. Epoxy vloeren zijn uitermate geschikt voor de (zware) industrie.

U kunt ook kiezen voor een polyutheraan ( PU ) coating. Deze coating is minder zwaar chemisch en mechanisch belastbaar. Maar is wel flexibel en hiermee ook scheur overbruggend. 

Sika Coatings staan bekend om hun zeer hoge chemische bestendigheid. Hierdoor is de coating geschikt voor zeer zware belasting onder de meest extreme omstandigheden.

De Sikafloor coating is verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Wilt u een anti slip toevoeging? Ook dit is mogelijk, van een fijne korrel tot een grove anti slip. Als dit uw wens is, kunnen wij vrijblijvend een proefvlak aanbrengen zodat u de stroefheid kan testen en aan de hand hiervan kunt besluiten of de stroefheid voldoende is.

Heeft u vragen met betrekking tot het onderhouden van uw coating vloer? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen!